Cotton ball lichtslinger 20x : Rosegarden

€29,95
  • Gratis partygids bij elke bestelling
  • Verzending binnen 1 à 2 werkdagen
  • Ophalen gratis in ons feestmagazijn
  • Wij maken jouw feestjes nog leuker
  • Gratis verzending vanaf 75€
  • Veilig & gemakkelijk online betalen
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: Laat je e-mail adres achter, zo houden we je op de hoogte!

Een handgemaakte lichtslinger uit onze Fairtrade-fabriek in Thailand met het unieke Twister lichtsnoer! Deze prachtige katoenen balletjes met licht worden geheel gemaakt onder goede omstandigheden in onze eigen fabriek in Chiang Mai. Hoe fijn is dat, wanneer een product leuk en duurzaam is.

De Rosegarden lichtslinger is beschikbaar in de maten 10, 20, 35 of 50 lampjes. Iedere slinger is voorzien van 150 cm kabel zonder lampjes. De totale lengte van de beschikbare lichtslinger maten zijn 258 (10), 378 (20), 558 (35) of 738 (50) cm. De lampjes staan 12 cm uit elkaar op elke lichtslinger, hierdoor zit er genoeg ruimte tussen de Cotton Balls. De knipjes in de Cotton Balls zijn verleden tijd, de Cotton Balls kunnen nu gemakkelijk en snel op het Twister lichtsnoer gedraaid worden.

Mocht je doelgroep van de kleur roze houden, is dit een top optie. Het kleurencontrast is precies goed met de harde en zachte kleuren roze!

Rosegarden bestaat uit de kleuren Shell, Pale Pink, Dirty Rose en Dark Red. Hieronder staan de hoeveelheden Cotton Balls per kleur beschreven, deze worden gebruikt in de Rosegarden lichtslinger inclusief adaptor.

10: Bestaat uit 3 x Shell, 3 x Pale Pink, 2 x Dirty Rose en 2 x Dark Red.
20: Bestaat uit 5 x Shell, 5 x Pale Pink, 5 x Dirty Rose en 5 x Dark Red.
35: Bestaat uit 9 x Shell, 9 x Pale Pink, 9 x Dirty Rose en 8 x Dark Red.
50: Bestaat uit 13 x Shell, 13 x Pale Pink, 12 x Dirty Rose en 12 x Dark Red.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen