Tafelklem wit

€45,95
  • Gratis partygids bij elke bestelling
  • Verzending binnen 1 à 2 werkdagen
  • Ophalen gratis in ons feestmagazijn
  • Wij maken jouw feestjes nog leuker
  • Gratis verzending vanaf 75€
  • Veilig & gemakkelijk online betalen
Beschikbaarheid: Op voorraad (2)
Levertijd: 1-2 dagen

Creëer een prachtig middelpunt op uw bruiloft door slingers, gebladerte of stof rond onze witmetalen tafelklem te draperen. Aanpasbaar en veelzijdig, ons nieuwe displayrek voor boven tafels kan worden gebruikt met elk bruiloftsthema dat u maar wilt! Dit metalen tafelrek voor bruiloftsdecoratie is het meest veelzijdige decor dat ook buiten uw huwelijksfeest kan worden gebruikt.

Deze tafeldecoratieklem maakt het gemakkelijk om een ​​indrukwekkend middelpunt van een bruiloftstafel te creëren. Zodra de klem op zijn plaats zit, drapeert u eenvoudig slingers, gebladerte of decoraties rond de centrale palen. Dit maakt van elke tafel een prachtig statement-stuk.

De tafelklem is in vijf stukken gesplitst, met de twee klemmen aan de zijstokken met in het midden drie verstelbare paallengtes.

Houd er rekening mee dat gebladerte en hangende decoraties niet zijn inbegrepen. Het maximale gewicht dat deze kan dragen is ongeveer 3KG. De minimale tafeldiepte voor de klem is 2cm. De maximale diepte van de klem is 5,8 cm.

Elke verpakking bevat:
1 x uitschuifbare bovenpaal 150 cm (B)
2 x slanke paal 76 cm - 2,5 cm diameter inschuifbaar
2 x schuifpaalklem 88 cm (H)
Eenvoudige 'hoe'-instructies zijn bij het product inbegrepen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen