Huurwaarborg en huurovereenkomsten

Huurwaarborg en huurovereenkomsten

 

1)Vanaf de betaling in orde is gaat u akkoord met de huurovereenkomst.

 

2) De huurdatum is pas definitief van zodra de huur en de waarborg op onze rekeningnummer BE64734061754552 is overgeschreven.3) De verhuurde materialen dienen alleen gebruikt te worden door de huurder zelf voor eigen gebruik, Doorverhuren aan andere organisaties of 3de persoon is niet toegestaan. Mist onderlingen overleg kunnen bekijken we samen wat er al dan niet mogelijk is. 

 

4) Bij leveringen en afhaling van de verhuurde artikelen komen we een leverings of afhaal datum + uur af. Aangezien wij een goede planning voor al onze klanten willen nakomen vragen we rekening te houden met dit tijdstip. Vanaf u een half uur te laat bent voor het afhalen of terugbrengen in ons magazijn wordt er een uurtarief aangerekend van 42€ per uur. Deze worden verrekend met de waarborg. Uiteraard zijn er uitzonderingen. Maar toch vragen we uitdrukkelijk uw afspraak na te komen.

 

5) Een reservatie verplicht de huurder voor afgesproken periode te huren, indien de huurder omwille van een bepaalde reden de huur niet kan laten doorgaan en wilt annuleren rekenen wij 25% aan van de huurprijs aan.

 

6) Bij verhuur blijft wowparty commv altijd eigenaar van de verhuurde items.

 

7) De huurder draag de gedurende de huurtijd, maar ook tijdens het vervoer heen en terug het risico voor verlies of beschadiging van het gehuurde item. Overleg goed met hoe je de verhuurde items kan ophalen en of het toegestaan is deze zelf te vervoeren. Laden en lossen valt onder aansprakelijkheid van de huurder.

 

8) Indien levering: Wowparty commv levert de goederen in perfecte staat zonder beschadiging. 

 

9) Alle meegeleverde attributen behoren tot de verhuurovereenkomst. Indien deze niet of beschadigd terug komen worden deze verrekend in de huurwaarborg. 

10) Indien de gehuurde artikelen door wowparty bezorgd worden betaald u 0,95 cent per gereden km. Hou er rekening mee dat wij deze rit 4x moeten doen.