Verzenden & retourneren

VERZENDEN & RETOURNEREN

1) Thuislevering binnen België & Nederland

Wij streven er naar om alle verzendingen binnen de 1 a 2 werkdagen bij jou te krijgen. Wij werken op vaste verzenddagen. Onze pakketjes worden elke dag na 14u verzonden. Let op bij gepersonaliseerde items. Deze maken wij allemaal zelf duren gemiddeld 10 werkdagen voor ze bij jou zijn. 

 

2) Afhalen kan uiteraard gratis. 

Afhaaladres:

Heuvelstraat 11, 2320 Hoogstraten

Afhaalmomenten:

Maandag op afspraak

Dinsdag: op afspraak

Donderdag: op afspraak

Vrijdag 13u tot 15u

Opgeblazen ballonnen kunnen elke dag van de week afgehaald worden. 

3) Levertermijn:

Onze levertijden kunnen heel verschillend zijn. Omdat de meeste van onze producten met de hand gemaakt worden rekenen wij op een levertijd van 8 tot 10 werkdagen. De op voorraad niet gepersonaliseerd producten worden meestal sneller verzonden. Bij het verzenden van partygoods is de verzending sneller. Wij verzenden deze binnen de 3 werkdagen.

Wij raden je aan, om in drukke periodes zoals de feestdagen zeker tijdig te bestellen. (Tijdens deze periodes kunnen de wachttijden oplopen tot 14 werkdagen.)

Eenmaal uw bestelling bij ons vertrokken is, zult u een tracking code aankrijgen. Deze code stelt u in staat om het pakket te volgen en dit maakt het voor u gemakkelijker om op het gewenste tijdsstip thuis te zijn. U kunt via deze tracking code ook aangeven dat het pakket naar een afleverpunt mag, bij de buren geleverd mag worden of u kunt kiezen voor een neerzettoestemming in uw tuinhuis.

4) Retourneren:

Als het gaat om gepersonaliseerde producten kan er helaas geen retour plaats vinden en nemen wij de goederen niet terug. Uiteraard kan er ook bij ons een fout gebeuren. Hier maken wij dan ook graag een uitzondering voor. Gelieve binnen de 4 werkdagen een mail te sturen naar [email protected] zo kijken we samen of we een oplossing kunnen vinden.

Als er een typfout vanuit de klant wordt doorgestuurd, zijn wij niet aansprakelijk.

De goederen die niet gepersonaliseerd zijn, mogen uiteraard wel terug gestuurd worden. Wel dient de klant zelf de verzendkosten te betalen. Eens de teruggestuurde producten zijn aangekomen, zult u binnen de 30 dagen een terugstorting ontvangen.