Verjaren kan echt spannend zijn!

  • Geplaatst op
  • Door Tinne verheyen @wowparty.be
  • 0
Verjaren kan echt spannend zijn!

Wat als je kind geen verjaardagsfeest wilt?

 

Domien vindt jarig zijn helemaal niet leuk. Hij vindt het te spannend, te onvoorspelbaar en te onduidelijk. Maar geen verjaardagsfeestje voor een kind. Dat kan toch niet?

 

 

Uiteraard zijn we hiermee aan de slag gegaan. Want niet gevierd worden op die ene dag van het jaar. Die helemaal van jou is, vinden wij als ouders toch wel belangrijk.  Hij kon zelf heel goed aangeven waarom hij geen feestje wou en er waren 3 puntjes die hij aanhaalde. Het is te druk en teveel lawaai, wat gaat er dan gebeuren, wat zit er in mijn cadeautjes. 

 

Te druk. (veel prikkels)

 

Domien had last van lawaai en drukte. Oké, wat kunnen we dan allemaal doen? Yoga, wandelen, picknicken, film kijken waren allemaal opties. Gelukkig heb ik hem kunnen laten zien dat deze thema’s leuk en rustig zijn. Uiteindelijk kwamen we tot het idee om een kampvuur feestje te houden. Allemaal samen rond het vuur. Popcorn poffen en marshmallows roosteren.

       

 

Hij wist niet exact wat er ging komen

 

We hebben duidelijk gemaakt wat er ging komen en een leuke aftelkalender gemaakt. Zo kon hij een aantal dagen van te voren samen aftellen naar zijn verjaardagsfeest en was het duidelijk voor hem. 

 

Wil je zelf de aftelkalender downloaden? Dan kan dat via deze link.

DOWNLOAD HEM HIER

 

Cadeautjes 

 

Cadeautjes krijgen is heel onvoorspelbaar en daarom voor hem niet leuk. Daarom vragen wij aan de vriendjes, grootouders tantes en nonkels altijd bonnetjes van een lokale speelgoedwinkel. Zo kan hij zelf gaan kiezen en kan hij heel goed bepalen wat hij zelf wel of niet wilt.Voor mij startte hier een groot stuk van wat ik nu doe. Ik vind het zo belangrijk om elk kind het feest te kunnen bezorgen waar hij of zij nood aan heeft! Daarom gingen we aan de slag met ons party aanbod. Een feest voor elk kind op zijn of haar maat. En Domien… Die geniet ondertussen met volle teugen van zijn verjaardag. Missie volbracht! 

     

Wel jij meer info over onze thema feestjes? Klik dan hier! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.