Unicorn party

NIEUW
€185,00
  • Gratis partygids bij elke bestelling
  • Verzending binnen 1 à 2 werkdagen
  • Ophalen gratis in ons feestmagazijn
  • Wij maken jouw feestjes nog leuker
  • Gratis verzending vanaf 75€
  • Veilig & gemakkelijk online betalen
Beschikbaarheid: Op voorraad (86)

Vind jij unicorns echt leuk? Dan is dit thema feestje helemaal iets voor jou!

Onze feestjes zijn standaard voor 8 kindjes, uiteraard zijn er meer vriendjes welkom (max 15.) Voor elk kindje extra betaal je 13.50€ extra. (onze feestjes duren 2.5u)

Wat zit er in deze prijs:

Wij toveren onze fonkel locatie om te unicorn paradijs 

Spel materiaal in thema.

Drank & Chips 

Verrassing voor de jarige en snoepzakje voor alle kindjes. 

Een leuke knutselactiviteit in thema. 

EXTRA'S:

Je kan extra's bijboeken, mist bijbetalen van een opleg. 

Eten?

Er is keuze uit pannenkoeken, hotdogs of frietjes. Wil je hiervan gebruik maken? Bestel deze dan zeker bij. 

FEESTLOCATIE: Hoogeind 38a, 2320 Hoogstraten

 

| Silke Gers

Onze dochter gaf samen met een klasgenootje een feestje bij Tinne. Van horen zeggen ‘zou het wel goed zijn’. Vermits ik zelf niet zo goed om kan met drukte vond ik dit een fijne oplossing. En toen…toen was het na -volgens ons Lonne- maanden aftellen daar de moment. Haar eerste kinderfeestje! En wat voor een feest! Tinne begon met de kinderen gerust te stellen met de magische zin ‘niks moet, alles mag want het is feest!’. En dat was het! De kindjes waren meteen op hun gemak. Er werd gespeeld, geknutseld, gegeten, gezongen, verkleed, glittertattoos gezet die wel 3 weken - of was het nu 3 maanden - blijven, en zo veel meer! En het leuke aan alles was dat wij eventjes iets konden gaan drinken, vlakbij in de Mosten. Niet omdat we niet mochten of wilden blijven, maar omdat de kindjes op hun gemak waren. Kortom zowel de kindjes, als wij zelf hebben genoten! En nu komt het leuke van alles…wij vertrokken zonder te moeten opruimen, zonder stress van joelende kinderen…wij gingen met een fijn gevoel naar huis! Tine, je doet dat super goed! Je concept, de manier hoe je met de kinderen omgaat en het contact met ons…je doet dat geweldig. Ik ben normaal iemand die niet snel reviews schrijft, maar nu kon ik het niet laten. Elke kind verdient een feestje bij ‘mom of 3’!

| Els

Top feestje gehad voor Liz!! Een echte aanrader voor unicorn fans. Super mooie versiering en accessoires, en ook leuk kadootje mee naar huis! Voor de rest was alles aanwezig, er werd echt aan alles gedacht!! Bedankt Tinne X

5 sterren op basis van 2 beoordelingen